Стан зараженої коронавірусом Гузєєвої погіршився – ЗМІ

Про госпіталізацію Гузєєвої стало відомо 27 вересня
Фото: _larisa_guzeeva_ / Instagram
Стан зараженої коронавірусом російської акторки Лариси Гузєєвої погіршився – у неї уражено понад 65% легень, повідомляє 8 жовтня Telegram-канал Mash.

"1 жовтня в неї було уражено тільки 7% легень, але зараз цей показник сягає 65%. Лікарі наголошують на негативній динаміці. Гузєєвій рекомендували дихальну гімнастику, спостереження і контроль лабораторних показників. Якщо сатурація опуститься нижче за 95, то ведучій проведуть лікування киснем", – ідеться в публікації.

Представники співачки не коментують ситуації. Артистка востаннє писала у своєму мікроблозі в Instagram 29 вересня – відтоді на зв'язок із підписниками вона не виходить.

Контекст:

27 вересня російські ЗМІ повідомили, що Гузєєва наразі в московській лікарні. 29 вересня артистка повідомила, що в неї COVID-19.

За кілька днів до цього Гузєєва показувала в мікроблозі, як відпочиває в окупованому РФ Криму і купається у крижаній воді для того, щоб схуднути.

Гузєєву занесли до бази сайта "Миротворець" за "антиукраїнську пропаганду і порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим".

22 вересня в інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій для її YouTube-каналу "Скажи Гордеевой" Гузєєва заявила, що є "ватницею і кримнашисткою".