Обраниця Налчаджиоглу видалила їхні спільні фото на тлі чергової сварки

Наприкінці червня Налчаджиоглу звинуватив свою дівчину в тому, що вона любить влаштовувати публічні шоу
Фото: farmasiukrain / Instagram

29-річна українська модель Анастасія Foxy після чергового скандалу зі своїм обранцем, українським бізнесменом турецького походження Муратом Налчаджиоглу знову видалила зі своєї сторінки в Instagram усі їхні спільні фото.

На тлі публічного скандалу з Налчаджиоглу в Instagram Stories вона висловилася про "деяких особистостей", але не стала уточнювати, кому конкретно адресувала звернення.

"Сцяти у вуха, до того ж у всіх сферах, – у деяких особистостей – єдине, що вони можуть", – написала вона.

Свій допис вона проілюструвала контентом із російського сегмента забороненої в країні-агресорі РФ соціальної мережі Instagram під назвою "Як викрити нарциса?".

Налчаджиоглу фото зі своєю обраницею не видаляв, але останнім часом більше не публікує спільних постів, як це робив раніше.

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Контекст:

28 червня модель під час спільного відпочинку з Налчаджиоглу в Туреччині оприлюднила фото, на якому зображено тест на вагітність із двома смужками. "Найважливіше у житті – знайти правильного, відповідального попутника. Але, на жаль, не кожному це вдається", – написала вона.

За певний час на її допис відреагував Налчаджиоглу. Він дорікнув обраниці в тому, що вона публічно оприлюднила цю інформацію. "Я коли це бачив, я тобі казав: "Я найщасливіший чоловік у цьому світі, у якому ми з першого дня хотіли це з тобою", – написав він.

Він також звернувся до моделі із запитанням. "У мене одне запитання. Це було п'ять днів тому. Навіщо зараз це викладати і через Instagram це вести все?" – заявив він.

Після сварки закохані припинили публікувати спільні фото. Це не перший публічний скандал моделі з Налчаджиоглу.