Суд відмовився позбавити батька Спірс статусу опікуна

Спірс перебуває під опікою батька із 2008 року
Фото: ЕРА

Адвокат американської співачки Брітні Спірс заявив, що вона відмовляється виступати доти, доки її батько Джеймі Спірс керуватиме її життям у статусі опікуна.

10 листопада Вищий суд Лос-Анджелеса відхилив позовну заяву 38-річної американської співачки Брітні Спірс, у якій вона вимагала позбавити її батька Джеймі Спірса статусу опікуна, повідомляє видання Associated Press.

Водночас суд уповноважив компанію Bessemer Trust стати спільним опікуном артистки.

Адвокат співачки Семюель Інгам, реагуючи на рішення суду, зазначив, що його клієнтка відмовляється виступати доти, доки батько керуватиме її життям.

Інгам зазначив, що Спірс боїться свого батька і не спілкувалася з ним "тривалий час".

Адвокати, що представляють інтереси батька співачки в суді, спростували ці заяви, назвавши їх "неприпустимими плітками".

Після оголошення рішення суду Спірс опублікувала в Instagram чорно-білий знімок, на якому зображені діти, що стрибають через скакалку.

"Продовжуйте стрибати до своєї мрії", – написала вона.

Джеймі Спірса призначили опікуном доньки 2008 року після того, як вона за два роки після розлучення з американським репером Кевіном Федерлайном позбулася права опіки над своїми двома синами – Шоном Престоном (2005) і Джейденом Джеймсом (2006), опинившись на примусовому лікуванні у психіатричній клініці.

У серпні 2020 року Спірс звернулася до суду з позовом, у якому вимагала позбавити батька статусу опікуна.

У дискографії Спірс дев'ять студійних альбомів. Вона є володаркою премії "Греммі".