Суд дав київському наркодилеру Чернецькому п'ять років позбавлення волі за збут кокаїну

Прокурор повністю довів провину Чернецького, заявили у прокуратурі
Фото: voronova.official / Instagram
Бориспільський міськрайонний суд Київської області дав київському наркодилеру п'ять років позбавлення волі за незаконне придбання, зберігання та збут кокаїну в нічних клубах столиці за обвинувачувальним актом, який було передано до суду в січні 2021 року. Про це 13 грудня повідомляють на сторінці Київської міської прокуратури у Facebook.

Зазначено, що засуджений збував наркотичні засоби у нічних розважальних закладах. Його викрили під час чергового збуту. Під час обшуків за місцем проживання правоохоронці виявили наркотичні речовини.

"За результатом судового розгляду прокурором повністю доведено вину чоловіка в інкримінованих злочинах", – наголосили у прокуратурі.

У публікації не уточнюють, про кого конкретно йдеться, але "Українська правда" повідомляє, що засудженим є Юрій Чернецький.

Скріншот: voronova.official / Instagram

Дружина Чернецького, українська блогерка і співачка Інна Воронова 13 грудня в Instagram Stories розмістила спільне фото із Чернецьким і написала: "П'ять років. Я завжди не любила 13". У коментарі до фото вона також указала дату ухвалення вироку.

Контекст:

Наприкінці серпня 2022 року Чернецького вкотре затримали з наркотиками у Києві. Обвинувальний акт у цій справі передали для розгляду по суті у Печерський районний суд, зазначає "Українська правда".

Чернецький – колишній цивільний чоловік української видавчині Поліни Нені. Вони розійшлися у березні 2018 року. У пари троє дітей: Теодор (2011), Платон (2012) і Теона (2016).