Сурогатна мати народила дитину бісексуальній зірці "Подружок нареченої"

Ребел Вілсон вперше стала мамою
Фото: rebelwilson / Instagram

42-річна голлівудська акторка Ребел Вілсон, відома своїми комедійними ролями, і, насамперед, комедією "Подружки нареченої", уперше стала мамою. Про це зірка сама розповіла у своєму Instagram 7 жовтня.

"Із гордістю оголошую про народження моєї першої дитини, Ройс Ліліан, яка з'явилася на світ минулого тижня від сурогатної матері. Я навіть не можу описати свою любов до неї, вона – диво! Я готова дати маленькій Ройсі все кохання, яке тільки можна уявити. Я швидко вчуся... велика повага всім матусям! Пишаюся, що у вашому клубі", – написала акторка.

Цей рік став для Вілсон переломним: після кількох невдалих романів із чоловіками вона оголосила, що зустрічається з жінкою.

"Я думала, що шукала принца, але, мабуть, весь цей час мені була потрібна принцеса", – написала Вілсон 9 червня в Instagram.


Так зірка повідомила, що зустрічається із дизайнеркою одягу Рамоною Агрумою.

Контекст:

До стосунків з Агрумою Вілсон зустрічалася з американським мільярдером Джейкобом Бушем. Видання People з посиланням на джерела в оточенні пари повідомляє, що Вілсон і Буш познайомилися ще в 2019 році, а в лютому 2021-го стало відомо, що вони розійшлися.

У 2012 році акторка перебувала у стосунках із британським гумористом Меттом Лукасом. Пара розсталася у 2015 році. У 2007 році The Independent і The Daily Mail помістили його на восьме місце у списку 100 найвпливовіших геїв і лесбіянок Великобританії.