"Так гарніше". Нардеп від "Слуги народу" Верещук коротко постриглася

Верещук: Пару годин присвятила перукарні
Фото: Ірина Верещук / Facebook
Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук на своїй сторінці у Facebook 5 вересня повідомила, що змінила зачіску.

"У неділю після спорту пару годин присвятила перукарні. Готуюся до робочого тижня", – написала вона.

Нардепка оприлюднила два знімки, на яких продемонструвала новий образ – коротку зачіску.

"Зміна іміджу – це круто. Вам так гарніше", – прокоментував підписник Alex Rakus.

"Вам пасує", – зазначив Oleg Posternak.

Контекст:

Верещук народилася 1979 року в Раві-Руській Жовківського району Львівської області. Навчалася у військовому інституті при Національному університеті "Львівська політехніка", на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка, а також у Національній академії державного управління при президенті України. Після закінчення військового інституту протягом п'яти років служила у Збройних силах України.

У 2010–2015 роках Верещук обіймала посаду мера Рави-Руської. 2019-го стала народною депутаткою України.

20 вересня 2020 року нардепку затвердили як кандидатку на посаду мера Києва. На виборах, які відбулися 25 жовтня, вона посіла п'яте місце.

Верещук одружена з колишнім очільником львівського спецпідрозділу "Альфа" Михайлом Кухаренком. Від попередніх стосунків у нього є троє дорослих синів. Про це політикиня розповідала в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

У Верещук від попередніх стосунків є син Олег (2004). Він студент-першокурсник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Сікорського".