"Так обійняти головнокомандувача мріяла б кожна жінка в Україні". Січкар розповіла про зустріч із Залужним і показала селфі в обіймах з ним

Залужний народився 8 липня 1973 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області
Фото: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine / Facebook
Українська блогерка, письменниця, а в минулому рестораторка Маргарита Січкар 28 жовтня розмістила у Facebook фото, на якому вона в обіймах з головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

"Я думаю, що так обійняти головнокомандувача мріяла б кожна жінка в Україні. Від цієї людини віє впевненістю й силою. Його енергія – це суміш, здавалося б, несумісних якостей: сталевий характер і величезне добре серце. Спілкуючись із Валерієм, я ловила себе на думці, що в ньому жива "внутрішня дитина". Саме тому його так любить багато хто та обожнює оточення. Нам, українцям, дуже пощастило, що він наш головнокомандувач", – підписала фото Січкар.

Контекст:

Залужний народився 8 липня 1973 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області.

Президент України Володимир Зеленський призначив Залужного головнокомандувачем ЗСУ в липні 2021 року. До цього призначення він був командувачем оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Залужний заявив, що бачить своєю метою перемогу України у війні. Він закликав політиків не заважати армії. "Кожен повинен займатися своєю справою. Ми захищаємо Україну. Ви дбаєте про її розвиток і не заважаєте нам", – сказав він у березні.