"Так, Тарзан пригрівся", "Пощастило з тещею, та й із дружиною теж". Мати Наташі Корольової похвалилася, чим годує гостей у Маямі

Мати Наташі Корольової живе у США
Фото: mama_luda_star / Instagram
Мати російської співачки українського походження Наташі Корольової Людмила Поривай, що проживає у США,  5 серпня в Instagram виклала ролик, у якому її знято під час гри на роялі.

У зйомці ролика також брала участь Наташа Корольова.

"У кожного свій тренажер. Хтось тренує м'язи, а хтось... Як красиво", – прокоментувала вона гру матері.

Закінчивши грати, мати співачки почала перебирати фото, розповідаючи про свою гостинність.

"Чи багато зірок було у мене в гостях у Маямі? Напевно, усі їли мої борщі, мої котлетки. Мої голубчики", – заявила Людмила Поривай.

У коментарі до ролика вона зізналася, що любить приймати гостей.

цьому обміні енергій закладений сенс і краса життя! Пандемія, звісно, внесла свої корективи, але життя триває. Не падати духом і всім здоров'я", – написала вона.

"[Нинішньому чоловікові Наташі Корольової, стриптизеру] Тарзану пощастило з тещею, та й із дружиною теж", – прокоментували ролик підписники Поривай.

"Так, Тарзан пригрівся", – підтримали діалог користувачі мережі.

Контекст:

Людмила Поривай – заслужена артистка України, раніше – диригентка хорової капели "Світоч". Наразі вона проживає у США. Її перший чоловік Володимир Поривай був хормейстером академічного хору. Він помер 1993 року. У шлюбі в пари народилося дві доньки: Ірина (співачка Руся) і Наталія (Наташа Корольова).

Зараз Людмила Поривай заміжня вдруге. Її чоловік – американський бізнесмен Ігор Ельперін. Він поїхав у Маямі (США) у 1970-х роках, де незабаром відкрив ресторан для емігрантів.