"Там усе буде інакше". Тодоренко заявила про намір емігрувати з Росії разом із родиною

Тодоренко: Владу дуже подобається музика, але те, що він робить, тут є непопулярним
Фото: reginatodorenko / Instagram
Російська ведуча українського походження Регіна Тодоренко в інтерв'ю, яке 24 травня опублікували на російському сайті "Собеседник", заявила, що в майбутньому має намір разом із чоловіком, співаком Владом Топаловим та їхнім дворічним сином емігрувати з Росії.

За словами Тодоренко, однією із причин еміграції є незатребуваність її чоловіка в Росії.

"Владу дуже подобається музика, але те, що він робить, тут є непопулярним. Можливо, у майбутньому ми поїдемо в Лондон, наприклад, і там усе буде інакше. Для життя нам дуже подобається Каліфорнія, Індонезія", – зазначила вона.

Ведуча повідомила, що поки що не може здійснити переїзд, оскільки в неї в Росії є "дуже цікава робота". Тодоренко підкреслила, що, окрім творчості, займається бізнесом, який пов'язаний з інвестиціями.

араз ми знову вирушаємо подорожувати Росією із проектом "Орел і решка", восени запускаю освітній подкаст, а до свого дня народження, 14 червня, випускаю кліп", – зазначила Тодоренко.

Контекст:

Тодоренко і Топалов оформили стосунки восени 2018 року. У грудні того самого року в подружжя народився син.

Тодоренко знімається в російських розважальних проєктах та разом із родиною живе в Москві, відвідуючи батьків, які живуть в Одесі.

Топалов відомий як ексучасник російського дуету Smash, продюсером якого був його батько Михайло Топалов. Після розпаду колективу 2006 року Топалов зайнявся сольною кар'єрою. Співак не приховує, що в минулому був наркозалежним.

Топалов останнім часом бере участь у зйомках російських розважальних шоу. Він – член громадської ради Молодої гвардії "Единой России".