"Танці з зірками". Де і коли дивитися новий сезон

Прем'єра першого сезону "Танців з зірками" відбулася 15 років тому – восени 2006 року

Фото: tanci1plus1 / Instagram

П'ятий сезон популярного українського телешоу "Танці з зірками" стартує в ефірі телеканала "1+1" у неділю, 5 вересня, о 21.00. Про це стало відомо з відеоанонсу на Instagram-сторінці проєкту.

2 серпня на офіційному акаунті телешоу в соцмережі з'явився ролик, у якому повідомляли про трьох нових учасників проєкту – артистку "Жіночого кварталу" студії "Квартал 95" Анастасію Оруджову, капітана молдавської гумористичної команди "Стояновка", яка є учасницею шоу "Ліга сміху" на "1+1" Івана Люленова та актора Костянтина Войтенка.

Разом із представленням героїв у кадрі з'явилася дата і час старту п'ятого сезону "Танців із зірками".

Зараз, окрім цих трьох імен, відомі ще п'ятеро конкурсантів. У вересні на танцювальний паркет вийдуть співачка Джамала, соліст гурту "Танок на майдані Конго" (ТНМК) Олег Михайлюта (Фагот), солістка групи Kazka Олександра Заріцька, актор і стриптизер Олексій Суровцев, учасник групи Kadnay Дмитро Каднай.

Контекст:

Головною хореографкою нового сезону шоу стала переможниця першого сезону Олена Шоптенко. Креативною продюсеркою проєкту заявлено хореографку Олену Коляденко.

Уперше суддею шоу став україно-американський хореограф, чемпіон світу з латинських танців, переможець американського шоу Dancing with the Stars на каналі ABC Максим Чмерковський. Імена інших суддів поки не розголошують. Дату прем'єри шоу організатори також не називають.