"Танці з зірками". Хто покинув шоу у чвертьфіналі

За підсумками чвертьфіналу проєкт покинули Мельник та Делі
Фото: Танці з зірками / Facebook

Чвертьфінал проєкту "Танці з зірками" на "1+1" відбувся 15 листопада. Участь у 12-му ефірі взяли чотири пари, серед яких фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна, ексучасниці групи "ВІА Гра", співачки Санта Дімопулос і Надія Мейхер зі своїми партнерами, а також футболіст Сергій Мельник із партнеркою.

Український футболіст Сергій Мельник вибув із "Танців з зірками" на "1+1" за підсумками виступу у чвертьфіналі шоу 15 листопада. Про це повідомляють на сторінці проєкту в Instagram.

Мельник виступав на паркеті у парі із хореографкою Аделіною Делі.

Максимальну кількість балів під час останнього ефіру отримала співачка Санта Дімопулос, яка виступає у парі із хореографом Максом Леоновим – загалом судді поставили їм 100 балів. Мельник та Делі опинилися у кінці турнірної таблиці, здобувши 91 бал.

Таким чином у наступному ефірі на паркет вийдуть три пари: фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна та ексучасниці групи "ВІА Гра", співачки Санта Дімопулос і Надія Мейхер зі своїми партнерами.

Прем'єра шоу "Танці з зірками 7" відбулася 30 серпня. Участь у проєкті погодилися взяти 14 зірок українського шоу-бізнесу.

Виступи учасників оцінюють прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та народний артист України, лауреат трьох міжнародних танцювальних конкурсів, хореограф Григорій Чапкіс. У 12-му ефірі запрошеним суддею став актор та ексучасник проєкту Павло Вишняков.

Під час чвертьфіналу пари виконали три танці, один із яких – разом із суддями проєкту.