Таран у бікіні заворожила підписників стрункою фігурою

Таран: Океану абсолютно все одно, чи можеш ти втягнути живіт після всіх "Буланжері"
Фото: lidiyataran / Instagram
Ведуча "Телевізійної служби новин" на телеканалі "1+1" Лідія Таран, яка зараз відпочиває з донькою у Франції, опублікувала 31 липня в Instagram фото з відпочинку.

"Океану абсолютно все одно, чи можеш ти ще втягнути живіт після всіх "Буланжері" і закриває вітер твоє обличчя волоссям. Щоб вийшли невимушені фото з пляжу – типу як 1, 2, 3 – треба спочатку стати в незручні пози, типу як на 4, 5. Усім, кому вдається знятися на пляжі інстаграмно красиво, мій величезний респект. Бо ми з малою пів дня знімали, крутилися, а вийшло оце. Ну є ще фото у стрибку, але його взагалі показувати страшно", – підписала вона знімки.

"Ви прекрасна і чарівна!" – прокоментував sergeio_tr.

"Зате ви така справжня та проста, і фотки такі милі і гарні, без викрутасів, молодці, обожнюємо вас", – зазначила tatyanacherepova.

Контекст:

Лідія Таран народилася 19 вересня 1977 року в Києві у сім'ї журналістів. Вона володарка премій "Телезірка" та "Телетріумф". Кар'єру Таран починала на радіо, а 1998 року вперше з'явилася на екранах телевізорів у ролі ведучої кількох передач на "Новому каналі". Зараз Таран є обличчям каналу "1+1".