Te La Passe. Дорн записав трек українською. Відео

Дорн до війни будував кар'єру в РФ
Фото: dorn_ivan / Instagram
Український співак Іван Дорн 24 січня на своєму каналі в YouTube презентував кліп на пісню українською мовою під назвою Te La Passe.

Трек Дорн записав разом із українським репером Essoh.

Відео: Ivan Dorn / YouTube

Контекст:

Дорн народився 1988 року в Челябінську (Росія), 1990 року разом із родиною переїхав до України. Популярність артисту принесла участь у групі "Пара нормальних". Він виступав у її складі з 2007-го до 2010 року. Покинувши групу, артист розпочав сольну кар'єру.

2014 року після початку воєнної агресії РФ Дорн продовжив гастролі в Росії. У 2017 році в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю сказав, що йому "подобається" вважати росіян та українців братами, назвав війну Росії проти України "сваркою двох побратимів", а також зізнався, що надів футболку з тризубом у 2014 році, "щоб стосовно костюма ніхто не смердів".

У грудні 2021 року в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону артист назвав війну між Україною та Росією "повним п...здецем".

24 лютого 2022 року, в день повномасштабного вторгнення РФ в Україну, співак закликав своїх російських колег не брати участі у війні проти України.

20 квітня співак анонсував концертний тур Європою на підтримку України. Влітку співак разом із українськими колегами виступав у США.