"Те, що відбувається, здається поганим сном". 45-річна Шакіра висловилася про 35-річного Піка, який пішов від неї до 23-річної студентки

Шакіра жила в цивільному шлюбі з Піке із 2011 року. Улітку 2022 року стало відомо, що вони розійшлися
Фото: ЕРА
Колумбійська співачка Шакіра в інтерв'ю, яке 21 вересня опубліковано на сайті американського видання Elle, прокоментувала розставання зі своїм цивільним чоловіком і батьком двох її синів, іспанським футболістом Жераром Піке.

За словами 45-річної співачки, на початку стосунків із Піке вона пожертвувала багатьом заради того, щоб вони були разом. Шакіра зізналася, що, зокрема, принесла в жертву свою кар'єру у США й переїхала до Іспанії, щоб Піке міг реалізувати себе там як футболіст.

Співачка зазначила, що важко переживає розставання з 35-річним Піке, оскільки сам процес ще не завершено, а вона та її діти перебувають в епіцентрі постійної уваги журналістів і фотографів.

Шакіра підкреслила, що розчарована тим, що їхній союз із Піке, який вона вважала особливим, було зруйновано.

Знаменитість розповіла, що іноді те, що відбувається, здається їй поганим сном.

Контекст:

Шакіра багаторазова номінантка музичних премій. Дебютний альбом Magia співачка записала у 13 років. У березні 1996 року Шакіра вирушила у свій перший міжнародний тур Tour Pies Descalzos. Окрім музики, співачка знімається в кіно й активно займається благодійністю.

Шакіра жила в цивільному шлюбі з Піке із 2011 року. Вони познайомилися 2010 року на зйомках кліпу на її пісню Waka Waka, присвячену чемпіонату світу з футболу.

У червні 2022 року стало відомо, що пара розійшлася через зради футболіста. У них є двоє синів – Мілан (2013) і Саша (2015).

За інформацією ЗМІ, Піке закрутив роман із 23-річною студенткою Кларою Чіа Марті.