Театр Франка під час благодійної вистави "Конотопська відьма" зібрав для ЗСУ понад 2,3 млн грн. Квитки продавали дорожче, ніж зазвичай

Режисером вистави "Конотопська відьма" є Іван Уривський
Фото: Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка / Facebook

Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка 4 березня під час благодійної вистави "Конотопська відьма", квитки на яку продавали за підвищеними цінами, зібрав на підтримку ЗСУ понад 2,3 млн грн. Про це 5 березня повідомляють на сторінці театру у Facebook.

"У залі не було жодного вільного місця. Завдяки вам, дорогі наші глядачі! Нам удалося зібрати 2 349 000 грн. Це суттєво більше, ніж у наш перший благодійний показ вистави. І знову ж таки – це завдяки вам. Усі кошти ми, як і обіцяли, передамо на користь наших захисників і захисниць. Трохи згодом обов'язково розповімо вам, на що саме ці кошти буде витрачено. Ми глибоко вдячні всім, хто підтримує наші Збройні сили, хто донатить, волонтерить і приходить на наші вистави", – ідеться в публікації.

Фото: Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка / Facebook

Контекст:

Режисером вистави "Конотопська відьма" є Іван Уривський. У грудні 2023 року під час благодійної вистави вдалося зібрати понад 1,7 млн грн на купівлю 100 дронів для ЗСУ. У спектаклі головні ролі грають українські артисти Назар Задніпровський, Михайло Кукуюк, Олександр Ярема, Анастасія Рула й інші.