Теща Гордона: Росія не має існувати G

Інна Бацман: Скільки дивлюся виступи росіян, вони всі як один або вони настільки обдурені, або настільки тупі, або настільки пропиті
Фото: Gordonua.com
Засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон записав інтерв'ю зі своєю тещею Інною Бацман. У розмові з ним вона заявила, що українці ніколи не пробачать населенню країни-агресора РФ широкомасштабне вторгнення російських окупантів в Україну та скоєні ними злочини проти мирних українців.

"Я вважаю, що Росія не має взагалі існувати. Ось не має вона існувати, – заявила Інна Бацман. – Скільки дивлюся виступи росіян, вони всі як один або вони настільки обдурені, або настільки тупі, або настільки пропиті... Я не розумію, що там коїться в цій країні, що вони всі кажуть, що треба вбивати, що Україна це зло, що ми маємо всіх рубати, щоб такої національності не існувало. Як таке може бути?! Хіба це люди? Це нелюди. Це тільки їх убивати, убивати й не запитувати".

Відео: Дмитрий Гордон / YouTube

Контекст:

Бацман народилася 1958 року в Чугуєві Харківської області. Закінчила Харківський інститут громадського харчування (зараз Харківський державний університет харчування та торгівлі), за спеціальністю інженерка-технологиня.