"Ті, хто не став зіркою, обов'язково не люблять мене". Могилевська прокоментувала звинувачення в булінгу з боку трансгендерної співачки з "Фабрики зірок"

Могилевська про Zi Faámelu: Боря щось, можливо, вигадав, щось йому здалося
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram, zifaamelu / Instagram
Українська співачка Наталія Могилевська в інтерв'ю "Світському життю", яке 6 лютого вийшло в ефірі каналу "1+1", прокоментувала звинувачення в булінгу з боку своєї експідопічної, української трансгендерної співачки Zi Faámelu, яка раніше була відома як співак Борис Апрель.

11 січня Zi Faámelu, згадуючи події, які відбувалися 2008 року під час її участі в шоу "Фабрика зірок 2" на "Новому каналі", заявила, що "Могилевська відпускала коментарі в її бік, щойно в неї з'являлися щічки". Zi Faámelu зазначила, що хоче, щоб усі, хто "завдав їй болю, відповіли за це".

"Ті з моїх артистів, які стають успішними, – Monatik, Макс Барських, Dantes, Регіна Тодоренко, – вони пишуть слова вдячності. Ті, хто не став зіркою, або щось склалося не так, як вони мріяли, – вони обов'язково не люблять Monatik, Макса Барських і мене. І в них якісь свої фантазії з приводу того, як воно буває, – заявила Могилевська. – Для того, щоб мати повноцінну картину, треба, напевно, звертатися до всіх дітей, із якими я була, бо у мене було дуже багато дітей".

Могилевська зазначила, що Zi Faámelu "завжди була емоційною людиною".

"Боря щось, можливо, придумав, щось йому здалося. Можливо, це величезна образа з приводу того, що склалося не так, як хотілося. Спочатку як у чоловіка, потім як у жінки", резюмувала Могилевська.

Вона розповіла, що не спілкувалася із Zi Faámelu після того, як артистка публічно звинуватила її в булінгу.

Відео: Світське життя / YouTube

Контекст:

Zi Faámelu розпочинала кар'єру як співак Борис Апрель (справжнє прізвище Круглов) учасник проєктів "Фабрика зірок 2" (2008) та "Фабрика зірок. Суперфінал" (2010) на "Новому каналі".

У 2018 році він брав участь у вокальному шоу "Голос країни 8" на "1+1" як співачка Зіанджа, яка за результатами голосування глядачів покинула проєкт після першого прямого ефіру.

Наприкінці лютого 2020 року співачка Зіанджа на своїй сторінці в Instagram анонсувала нове сценічне ім'я, назвавши себе Zi Faámelu. "Нове десятиліття. Нова пригода. Нова музика", пояснила вона своє рішення.