Тіна Кароль розповіла, як захопилася йогою і дійшла до четвертого рівня, займаючись за безплатними уроками в мережі

Тіна Кароль: Якщо ви хочете отримати цей успіх, ви маєте так мислити. Успіх приходить до тих, хто мислить, як успішна людина
Фото: Тіна Кароль / Facebook

Українська співачка Тіна Кароль за кілька років занять йогою і розтяжкою дійшла до четвертого рівня. Про це вона розповіла в ролику, який 13 березня опублікувала в Instagram.

"Я почала вчити розтяжку, тому що зв'язки голосові – це інструмент, який треба розтягувати. Після кожного концерту я маю крепатуру. Але я маю не закачувати ці м'язи, а розтягувати, тоді в мене буде пластичність зв'язок у всьому тілі й фізична свобода. Це дуже важливо. Я почала сама вивчати йогу й розтяжку", – розповіла артистка.

За словами Тіни Кароль, вона займалася за безплатними уроками в YouTube і дійшла до четвертого рівня.

"Це був професійний поштовх. Мені потрібно розтягуватися, щоб не хворіло тіло на сцені. Воно має бути в тонусі. Якщо ви не маєте тонусу, ви не можете віддати свій голос, свою енергію залу, – пояснила артистка. – Ви не маєте права вийти на сцену розбитим. Якщо ви хочете отримати цей успіх, ви маєте так мислити. Успіх приходить до тих, хто мислить, як успішна людина".

Контекст:

Тіна Кароль (справжнє ім'я – Тетяна Ліберман) народилася 25 січня 1985 року в селищі Оротукан Магаданської області. 1992 року сім'я переїхала в Україну – на батьківщину матері співачки, в Івано-Франківськ.

У 2005 році співачка посіла друге місце на конкурсі "Нова хвиля" і здобула спеціальну премію від російської співачки Алли Пугачової. 2006 року Кароль представляла Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення", де посіла сьоме місце. 2009 року їй надали звання заслуженої артистки України, 2017-го – звання народної артистки.