Тодоренко показала, як народжувала другу дитину, поки на неї дивився трирічний син. Фото

Тодоренко заявила, що під час пологів у присутності близьких відчула єднання сердець і душ
Фото: todorenkoregina / Telegram
32-річна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка живе у РФ, у своєму Telegram-каналі 9 серпня показала перебіг її домашніх пологів.

Телеведуча опублікувала чорно-білий знімок, зроблений під час пологів. На ньому зображені вона сама, її чоловік, 36-річний російський співак Влад Топалов, їхній трирічний син Михайло, які спостерігали за процесом, і акушерка.

"Місяць тому ми всі разом зустріли малюка. Пологи з чоловіком і сином – це фантастика! Таке єднання сердець і душ. Мишко несміливо пробрався в пологову кімнату і почав усміхатися, побачивши нового члена сім'ї. Але ця усмішка до першої бійки за іграшку", – написала вона.

Контекст:

Тодоренко народилася в Одесі 1990 року. Там зараз живуть її батьки. 2014-го вона пройшла кастинг, ставши ведучою телепередачі "Орел і решка".

Вона разом із чоловіком та сином живе у РФ. 2018 року Топалов виступав на підконтрольній бойовикам "ДНР" території Донецької області. Після нападу РФ на Україну Тодоренко й далі знімається в російських розважальних проєктах. Артистка замовчує агресію РФ проти України. Її занесено до бази сайта theylovewar.com за замовчування російської агресії проти України.

Тодоренко й Топалов оформили стосунки восени 2018 року. У грудні того самого року в подружжя народився син.

Про народження другої дитини пари російське видання StarHit повідомило ще 28 червня. За його інформацією, Тодоренко народжувала на Балі.

Сама Тодоренко зізналася, що спочатку готувалася народжувати у присутності близьких і залишилася задоволеною процесом. "Мишко заливався сміхом, йому подобалася мамина гра в повітряну кульку", – розповіла вона про реакцію старшої дитини на процес пологів.

Молодшому синові телеведуча дала ім'я Мир.