Толкаліна про стосунки із Гребенщиковим: У нас дружба

Толкаліна: "Відхрестилася від стосунків", "обтяжується романом зі старим рокером" це пишуть ті, хто не в курсі, що БГ зробив для кількох поколінь людей нашої нещасної країни
Фото: Любовь Толкалина / Facebook

Актриса Любов Толкаліна, коментуючи чутки про роман із музикантом Борисом Гребенщиковим, назвала Росію "нещасною країною".

Російська актриса Любов Толкаліна спростувала чутки про роман із рокером Борисом Гребенщиковим. Пост вона розмістила в Instagram.

"Що пишуть, як коментують, які використовують слова і вирази! "Відхрестилася від стосунків", "обтяжується романом зі старим рокером" – це пишуть ті, хто не в курсі, що БГ зробив для кількох поколінь людей нашої нещасної країни. Воістину по-справжньому нещасної, якщо люди мислять виключно трусами, застряглими у них у голові", – написала вона.

Толкаліна прямо заявила, що з Гребенщиковим її пов'язує дружба. "У нас дружба, а всі, хто надає перевагу пліткам, – і далі міряйте своїми мірками, за своїми талантами і здібностями! І далі шпигуйте! Це дуже веселить", – заявила вона.

Раніше російське видання "Комсомольская правда" заявило, що у Гребенщикова та Толкаліної роман.