"Ледь не знудило від фото", "Думали, дно пробито, але знизу постукали". Волочкова показала знімки із двома чоловіками

Анастасія Волочкова оприлюднила свої нові знімки, які справили враження на її підписників
Фото: volochkova_art / Instagram

Російська балерина Анастасія Волочкова 11 грудня виклала в Instagram фото з актором та шоуменом Микитою Джигурдою і бодібілдером та блогером Олександром Міщанським-Шпаком.

На знімку з Джигурдою 45-річна балерина демонструє шпагат, стоячи на одній нозі, а на фото зі Шпаком тримає догори великий палець руки. На третьому фото Волочкова показала бодібілдера на пляжі у стрингах.

За словами артистки, вона приїхала підтримати свого друга Джигурду, який готується до бою зі Шпаком. Фото зроблено поряд із октагоном – огородженою восьмикутною спорудою, в якій проводять бої зі змішаних єдиноборств (ММА).

Менше ніж за годину пост балерини набрав понад 3 тис. лайків і 250 коментарів.

"Мене мало не знудило від фото №3", – зізналася tanya_m286ax.

"Третє фото – "то ли девушка, то ли виденье", – прокоментувала marinapinhasova.

"Як вони пасують одне одному і душею, і тілом", – вважає ma_rina4550.

"Коли всі думали, що дно пробито – знизу постукали знову", – написала krtanya1508.

Контекст:

Волочкова народилася 20 січня 1976 року у Ленінграді (нинішній Санкт-Петербург). Кар'єру балерини розпочинала в Маріїнському театрі 1994 року, потім із 1998-го до 2003 року працювала у Большому театрі. Після звільнення розпочала сольну кар'єру.

Микита Джигурда народився 27 березня 1961 року у Києві. Вступив до Київського інституту фізичної культури, але покинув його після першого курсу. Був членом збірної УРСР із веслування на каное, кандидат у майстри спорту. Пізніше вступив до Щукінського театрального училища у Москві, яке закінчив 1987 року. Того самого року дебютував у кіно, зігравши головну роль у телесеріалі "Поранені камені" українського режисера Миколи Засєєва-Руденка.

Джигурду занесено до бази сайта "Миротворець" за "популяризацію терористичної організації ДНР".

Восени 2020 року Волочкова та Джигурда стверджували, що у них роман.

Міщанський-Шпак народився 1 квітня 1979 року в сім'ї військового офіцера та шкільної вчительки. У 15 років вступив до Санкт-Петербурзького державного економічного університету. Замолоду захопився бодібілдингом, став тренером, відкрив магазин спорттоварів. Із 25 років Шпак почав робити собі макіяж, манікюр, а також коригувати свою зовнішність за допомогою пластичних операцій.