"Це райський сад просто. Ням-ням, мур-мур". Зібров зустрівся із власницею найбільших грудей в Україні. Відео

За кілька годин ролик за участю Зіброва набрав більше ніж 7 тис. переглядів
Фото: pavlo_zibrov / Instagram

Plus size модель і власниця найбільших грудей в Україні Міла Кузнєцова в неділю, 8 серпня, розмістила в Instagram коротке відео своєї зустрічі з українським співаком Павлом Зібровим.

"Ох ці ж вуса", – підписала відео модель із 15-м розміром грудей.

У ролику Кузнєцова каже, що "засмагає біля лимонів", і раптом у кадрі з'являється Зібров. "А-а-ах! Найчарівніший чоловік України! Які вуса!" – промовляє модель, на що Зібров, дивлячись на її декольте, відповідає: "Це райський сад просто. Райський сад. Ням-ням, мур- мур..."

За кілька годин ролик набрав більше ніж 7 тис. переглядів.

"Ну до тебе неможливо не підійти", – прокоментувала відео Кузнєцової користувачка із ніком __anonimka_03.

"Це не вусики, а перепустка у..." – вважає _moms_friends__son.

"Відео вийшло просто вогонь, ви класні", – написала vitalkiina.

Контекст:

Міла Кузнєцова народилася 1988 року в Києві. Вона була учасницею шоу "Модель XL" на "1+1". Раніше йшлося про те, що вона є власницею грудей 13-го розміру. Наприклад, таку інформацію озвучували у програмі "ЖВЛ" на "1+1". Сама Кузнєцова запевнила, що її бюст 15-го розміру.

Кузнєцова працює помічницею адвоката і бере участь у фотосесіях як модель. Її офіційно визнали власницею найбільших натуральних грудей в Україні. Її занесли до Національного реєстру рекордів України.

Зібров народився 1957 року в селі Червоне Вінницької області. 1981-го закінчив оркестровий факультет Київської консерваторії імені Чайковського. 1993 року Зіброву було надано звання заслуженого артиста України, а за три роки – народного.

Із 1994 року Зібров є директором і художнім керівником Театру пісні Павла Зіброва. Цього самого року він одружився. 1997-го дружина співака Марина Зіброва народила доньку Діану – вона працює концертною директоркою у свого батька. Від попередніх шлюбів у Марини Зібрової є син Олександр (1982), а у Зіброва – син Сергій (1983).