"Це ж як у тебе вдома жахливо, що ти в гумових капцях ходиш". Притула прокоментував образ Нікітюк

Притула та Нікітюк разом ведуть два проєкти на "Новому каналі" – "Хто проти блондинок?" і "Хто зверху?"
Фото: lesia_nikituk / Instagram
Ведучий передачі "Хто зверху" на "Новому каналі" Сергій Притула в шостому раунді 10 випуску цього шоу прокоментував образ своєї співведучої Лесі Нікітюк, яка під час конкурсу "Правда чи брехня" вийшла з-за стійки в помаранчевій сукні з високим вирізом і глибоким декольте та гумових капцях. Запис цього епізоду оприлюднено 30 жовтня в YouTube "Нового каналу".

"А чи можна в домашніх тапочках?" – поцікавилася Нікітюк перед тим, як розпочати змагання з представником команди Притули.

"Це ж як у тебе вдома жахливо, що ти в гумових капцях у хаті ходиш", – відповів ведучий.

"Я настільки приросла до цієї програми, що почуваюся як удома", – парирувала Нікітюк.

Їхній діалог можна послухати, починаючи з 06.45.

Відео: Новий канал / YouTube

Контекст:

Сергій Притула – телеведучий, актор, стендап-комік, автор та співпродюсер скетч-шоу "Файна Юкрайна", ексведучий ранкового шоу "Підйом", талант-шоу "Україна сльозам не вірить" на "Новому каналі" та інших розважальних програм. Є активістом волонтерського руху, який допомагає українським військовослужбовцям.

У 2020 році він вирішив зайнятися політикою. Притула став заступником голови та членом політради партії "Голос" і балотувався в мери Києва від цієї партії. На виборах він посів третє місце. 7 червня 2021 року Притула оголосив про вихід із "Голосу", оскільки політсила "віддалилася від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення".

Нікітюк 2011 року взяла участь у програмі "Розсміши коміка" на телеканалі "Інтер", а за рік стала ведучою програми про подорожі "Орел і решка" на цьому самому каналі. Вона знімалася в четвертому та п'ятому сезонах шоу, а також була ведучою інших розважальних програм на "Інтері" та К1.

Із 2018 року Нікітюк працює на "Новому каналі", де веде шоу "Le Маршрутка", "Хто проти блондинок?", "Хто зверху?". Останні два проєкти Нікітюк веде разом із Притулою.