"Цей альфонс є батьком моєї доньки". Волочкова заявила, що ексчоловік винен їй $3 млн

Волочкова: Із перших днів нашого знайомства мій "колишній чоловік" постійно брав у мене в борг величезні суми грошей
Фото: volochkova_art / Instagram

Російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що її колишній чоловік, бізнесмен Ігор Вдовін пропіарився на її імені.

44-річна російська балерина Анастасія Волочкова заявила в Instagram, що її колишній чоловік, бізнесмен Ігор Вдовін – альфонс.

"Прокидаюся вранці з коханою людиною від дзвінків журналістів. Подумала, що щось трапилося. А запитання щодо майбутнього весілля "мого колишнього чоловіка", із яким я офіційно не була розписана. Цей альфонс є батьком моєї доньки, у якої моє прізвище. Це єдине, що мене пов'язує з цією людиною", – написала вона.

Волочкова зазначила, що весілля із Вдовіним коштувало їй $3 млн, які в неї виманили обманом.

"Із перших днів нашого знайомства мій "колишній чоловік" постійно брав у мене в борг величезні суми грошей (від $600 тис. до $1 млн). На них він і жив. Ставши батьком моєї доньки, він пішов далі й узяв $3 млн, яких не повернув досі. Навіть більше. Відразу з мильної бульбашки (про що мене попереджала його колишня дружина) він перетворився на "бізнесмена" завдяки піару на моєму імені, про що дуже мене тоді просив, з'являючись зі мною на екранах ТБ і на обкладинках таблоїдів", – написала Волочкова.

Балерина додала, що після весілля з нею у Вдовіна були інші дружини.

"Дивно, що за 16 років він на все життя залишається "колишнім чоловіком Анастасії Волочкової". Мене бентежить той факт, що в альфонса наближається весілля, а коментарі просять у мене... Цього позориська, фальші, лицемірства й дешевої гри я не коментуватиму", – заявила вона.

"Радио КП" повідомило, що обраницею 57-річного Вдовіна стала дівчина, молодша за нього на 23 роки.

Волочкова і Вдовін відсвяткували весілля 7 липня 2007 року, 2008-го – розлучилися. 2005 року Волочкова народила від Вдовіна доньку Аріадну. 2018 року Волочкова натякала на поновлення стосунків із батьком своєї доньки.