Цискарідзе розповів, що робити, якщо до вас ставляться "як до сміття"

Цискарідзе переконаний, що вирішити проблему можна, очистивши своє оточення від недостойних людей
Фото: ЕРА

Народний артист Росії, ректор Академії російського балету імені Агрипини Ваганової Микола Цискарідзе опублікував у Instagram свій короткий афоризм, супроводивши його дружнім шаржем на себе і хештегом #цискарізми.

"Коли з'єднуєш життя з відром для сміття, не дивуйся ставленню до себе, як до сміття", – написав 47-річний артист.

Безпосередньо в пості, що супроводжував картинку-афоризм, Цискарідзе розвинув свою думку і підкреслив, що "прихильність до людини застилає очі й одурманює розум".

"І ми до останнього не бачимо, що ця людина являє собою насправді... І потім страждаємо через погане ставлення до себе як до сміття лише тому, що пов'язали своє життя не з тією людиною", – пояснив Цискарідзе.

Артист побажав підписникам уникати таких ситуацій у житті, а також "майстерно помічати таких персонажів" і якомога швидше очищати своє оточення від них.

Контекст:

Микола Цискарідзе народився 1973 року в Тбілісі. Закінчив Московське хореографічне училище. Служив у Большому театрі в Москві понад 20 років. У 2013 році покинув його через конфлікт із керівництвом. 28 жовтня 2013 очолив Академію російського балету імені Ваганової, 29 листопада 2014-го Цискарідзе обрано її ректором.