"У сраці рука кремлівського вождя". У мережі висміяли пропагандистку Вовк, яка зібралася на війну із Хрюшею і Степашкою

80-річна Вовк підтримує напад РФ на Україну
Скріншот: Россия 1 / YouTube
80-річна російська ведуча Ангеліна Вовк, відома за програмою "Спокойной ночи, малыши", в інтерв'ю російському пропагандисту Борисові Корчевникову заявила, що має намір разом зі своїми співведучими – ляльками свині Хрюші та зайця Степашки вирушити на фронт, щоб під музику з радянської передачі просити українців зупинитися.

"Думаю, треба якось зупинити цю сторону. Щоб вони по-іншому поглянули на ці події. І я сказала своїй приятельці, що я візьму Хрюшу і Степашку і поїду туди, на фронт, і звернуся до українців. У мене теж є українська кров. Я теж читала їм казки. Мені здається, що от коли зазвучала б ця музика зі "Спокойной ночи, малыши" і вони почули б мій голос, я б сказала: "Здрастуйте, любі дівчатка і хлопчики. Зупиніться, що ви робите? Ви ж добрі! сказала Вовк.

У мережі висміяли заяву 80-річної пропагандистки.

"Що – зупиніться? Російському фашизму чинити спротив зупиніться?" – відреагували у Twitter.

"Дарма думати, що мудрість приходить у старості. Дурепа з віком не стає мудрою – вона стає старою дурепою", – прокоментували висловлювання Вовк у мережі.

"Вона в курсі, що українці роблять на фронті зі свинособаками? Правильно, "Спокойной ночи, малыши. Глазки закрывай, баю-бай", – написали у мережі.

"Вовк вирішила привезти в Україну Хрюшу і Степашку. Цими ляльками з руками в їхніх сраках вона закличе українську армію "зупинитися". Водночас у самої Ангеліни у сраці – незмінна рука кремлівського вождя. Уже якого за рахунком", – відреагували користувачі Twitter.

Контекст:

Вовк радянська і російська телеведуча, народилася 16 вересня 1942 року в Тулуні (Росія). Стала відомою телеглядачам за передачами "Спокойной ночи, малыши" та "Песня года".

Вовк підтримує російську агресію проти України, бере участь у пропагандистських заходах, організованих Кремлем.