У Києві відбудеться виставка української художниці Третьяк на підтримку ЗСУ. Відвідувачі зможуть домальовувати картину "Похорон Путіна"

Картини Третьяк є у 23 країнах світу у приватних колекціях світових знаменитостей і представлені у вигляді NFT-токенів
Фото: Irina Tretiak / Facebook
25 квітня в Києві в галереї "АВС-арт" відбудеться благодійна виставка-аукціон авторських картин української художниці Ірини Третьяк під назвою "З Україною в серці". Про це у пресрелізі інтернет-виданню "ГОРДОН" повідомила команда художниці.

Свої нові роботи художниця створювала під час повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну. Усі кошти з аукціону спрямують на допомогу ЗСУ та благодійність.

На виставці зокрема презентують картину "Похорон Путіна". Картину показували в багатьох українських містах, а участь у її створенні брали всі охочі. Відвідувачі виставки також зможуть доповнити це полотно.

Роботи Третьяк уже зібрали на аукціонах понад 1 млн грн цільової допомоги для ЗСУ та ВПО (внутрішньо переміщених осіб), зазначають у релізі.

Фото: Irina Tretiak / Facebook

Контекст:

Картини Третьяк є у 23 країнах світу у приватних колекціях світових знаменитостей і представлені у вигляді NFT-токенів на маркетплейсі Rarible.