П'ять найвідвертіших фото Каменських

Перше фото Каменських, на якому вона була зображена без одягу, оцінило 48 тис. фоловерів. Пізніше такі знімки набирали понад 400 тис. лайків
Фото: kamenskux / Instagram
4 травня українській співачці Насті Каменських виповнюється 34 роки. Напередодні дня народження артистки видання "ГОРДОН" пропонує згадати її найвідвертіші знімки, якими вона ділилася на своїй сторінці в Instagram, мотивуючи фоловерів і пропагуючи єднання з природою і любов до свого тіла.

Своє перше фото в Instagram, на якому зображена голою в ліжку, співачка оприлюднила в січні 2016 року. Його тоді оцінило приблизно 48 тис. фоловерів. Артистка супроводила публікацію зображенням смайла у вигляді чорта з рогами.

На публікацію ще одного такого знімка артистка зважилася за три роки після оприлюднення першого – у червні 2019-го вона розмістила фото, на якому позувала сидячи в ліжку з піднятими вгору руками.

"Зловив мене зранку мій хлопчик", – підписала вона тоді знімок. Цю публікацію на сьогодні оцінило майже 450 тис. користувачів мережі.

У грудні 2019 року під час відпочинку в Мексиці Каменських позувала чоловікові без одягу, сидячи до нього спиною. Ця фотографія сподобалася більше ніж 426 тис. підписників артистки.

інка – це не лише гарний макіяж, ідеальний манікюр, стильний образ і зачіска. Жінка – це єднання з природою", – підписала фото співачка.

У серпні 2020 року артистка поділилася із шанувальниками знімком, на якому була зображена влітку в лузі серед трав. Каменських позує в кадрі без одягу, стоячи спиною до об'єктива. Цей знімок оцінило майже 420 тис. користувачів мережі.

"Я обожнюю літо. Саме влітку я відчуваю особливе єднання з природою. Що ближче ми до неї, то сильніше це відчуваємо", – прокоментувала знімок артистка.

У жовтні 2020 року Каменських оприлюднила фото, на якому була зображена голою в басейні. Співачка позувала в уже звичній позі, стоячи спиною до фотографа. Публікація сподобалася 410 тис. її прихильників.

"Свобода бути собою, прийняття і любов до себе – найцінніші дари, які кожна людина може піднести собі сама", – підписала Каменських фото.

Восени 2020 року Каменських розповідала, що автором знімків, на яких вона зображена голою, здебільшого є її чоловік, продюсер і співак Потап (Олексій Потапенко).

Співачка зізналася. що публікує кадри, на яких зображена без одягу або у відвертих вбраннях, для тих підписників, яких ці знімки можуть мотивувати.

Контекст:

З 2006-го до 2017 року Каменських виступала з репером Потапом (Олексієм Потапенком) у складі дуету "Потап і Настя".

Наприкінці 2017-го артисти повідомили про розпад групи. Після цього Каменських почала сольну кар'єру як співачка NK, а у травні 2019 року вийшла заміж за Потапа. Зараз він є автором слів і музики частини пісень із її сольного репертуару.

Каменських веде активний спосіб життя і дотримується здорового раціону.

Чоловік Каменських Потап у жовтні 2020 року в ефірі авторської передачі, яка виходить на YouTube-каналі 2POpodcast, заявив, що йому подобається, коли вона знімається без одягу і розміщує ці фото в мережі.