"У нас жіноче царство вдома. Мій чоловік каже: "Щось потрібно вирішувати". Лобода зізналася, що хоче народити сина

Loboda: Мені б, звичайно, дуже хотілося ще хлопчиська маленького
Фото: lobodaofficial / Instagram
Українська співачка Loboda (Світлана Лобода), яка будує кар'єру у РФ і останні два роки живе в Європі, 6 серпня в ефірі каналу "Україна" заявила, що мріє стати багатодітною матір'ю. Запис ефіру артистка розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Я дуже щаслива людина. У мене є чудові діти – мені б, звичайно, дуже хотілося ще хлопчиська маленького. Нам бракує. У нас таке жіноче царство вдома – у нас дуже багато бабусь, тіток, нянь. Ми коли збираємося разом і нас людей 10 – усі жінки. І тільки мій чоловік сидить поруч і каже: "Щось потрібно тут міняти, щось вирішувати", – заявила співачка.

Лобода уточнила, що хотіла б ще двічі стати матір'ю. Водночас вона не стала називати імені свого коханого. У травні українські ЗМІ писали, що цивільним чоловіком співачки є український бізнесмен вірменського походження Артур Гранц. За місяць артистка з іронією прокоментувала цю інформацію у своєму мікроблозі, не підтвердивши, але й не спростувавши її.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

Контекст:

Loboda (Світлана Лобода) народилася 1982 року в Києві. Навесні 2004 року вона стала солісткою тріо "ВІА Гра". У вересні того самого року співачка покинула групу і почала сольну кар'єру. У 2013 році їй надали звання заслуженої артистки України.

Loboda – мати двох дочок: Єви (2011) і Тільди (2018). Батько Єви – хореограф Андрій Цар, із яким співачка розійшлася 2014 року.

6 серпня 2021 року співачка повідомила, що останні два роки живе в Європі – Лобода купила на морському узбережжі нерухомість. Артистка не уточнює, у якій саме країні розташований її новий будинок.