"У росіян ці цинічні розклади в крові. Вони по-іншому не вміють". Фагот розповів, як дружина-росіянка записала на нього дочку, яку "нагуляла"

Фагот прожив у шлюбі з дружиною-росіянкою вісім років
Фото: Олег Фагот Михайлюта / Facebook

Український музикант Олег Михайлюта (Фагот) на прохання своєї дружини-росіянки в період розлучення вдочерив її дочку від інших стосунків. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 9 липня опублікували на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна.

"Усі знають, що в тебе син. Але в тебе була ще й донька певний період", – запитав у Фагота Дьомін.

"Це дуже смішна історія. Але це ж не моя донька, це була їй підтримка. Зараз уже аналізую все це з точки зору наших геополітичних розкладів і війни і розумію, що вона нагуляла десь там дитину, зрозуміла, що їй простіше зі мною домовитися, щоб я на себе роль г...ндона взяв перед її родиною, ніж їй перед сім'єю розкритися і сказати правду. Напевно, у росіян брехня та всі ці цинічні розклади – воно в крові. Вони по-іншому не вміють", – розповів співак.

Він додав, що дав цій дитині своє прізвище і по батькові й приблизно рік вона була Софією Олегівною Михайлютою.

"Вона попросила записати її на мене. Я кажу: "Добре, щоб тебе твоя родина не з'їла з потрохами, я зроблю". Може, це і неправильно, але, скажімо так, це був мій останній реверанс при розставанні", – пояснив він.

За словами Михайлюти, після того, як вони розлучилися, колишня дружина оформила дитину на свого нового чоловіка, а сам він написав відмову від батьківства і після цього із цією дитиною ніколи не бачився.

Контекст:

Михайлюта одружився у 22 роки. То був єдиний офіційний шлюб артиста, він тривав вісім років. Фагот зазначив, що розлучився з дружиною, яка є піаністкою і працює в Бєлгородській консерваторії, у 30 років через те, що їхні стосунки з романтичних переросли в прагматичні.

Із 2010 року Фагот (Олег Михайлюта) перебуває в цивільному шлюбі з українською письменницею та дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Дітей у них немає. У Фагота є син Микита (2010), матір'ю якого є журналістка Анастасія Будкіна. Пара розійшлася до народження дитини.