Український ведучий із Лівану Салем розповів, що робить, коли шанувальниці надсилають йому оголені фото

За словами 37-річного Даніеля Салема, йому нерідко надсилають інтимні фото
Фото: daniel_jihad_salem / Instagram

Український телеведучий, актор і бізнесмен ліванського походження Даніель Салем в інтерв'ю, яке 29 грудня 2021 року вийшло на YouTube-каналі "Зе Інтерв'юер", розповів, що робить, коли шанувальниці надсилають йому в особисті повідомлення в соцмережі свої оголені фото.

"Нормально, спокійно ставлюся. Я сміюся від цього, усміхаюся, дружина теж. Зрозуміло, є ревнощі, це нормально в будь-яких стосунках. Погано, коли їх немає. Усі дорослі люди, розуміємо: це та частина медалі, яка має бути. Тому змирилися з цим", – розповів Салем.

За словами 37-річного ведучого, він кожній шанувальниці ввічливо і дружньо відповідає.

"Я дуже friendly в Instagram, усім відповідаю, усім говорю "дякую". Відповідаю: "Щиро дякую, я подумаю над цим, бажаю гарного вечора", – зізнався Салем.

Відео: Зе Интервьюер / YouTube

Контекст:

Салем народився 25 січня 1984 року в Одесі. У шестирічному віці разом із батьками переїхав на батьківщину батька до Бейрута (Ліван), де навчався і працював до 19 років. У дорослому віці також проживав у Марокко, Туреччині, Єгипті, Франції та Канаді.

2009 року закінчив Одеський національний медуніверситет. Займається бізнесом. Наразі є ведучим передачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна". У минулому брав участь у шоу каналу "1+1" – "Голос країни" й "Танці із зірками".

Із дружиною Марією Салем познайомився в Одесі 2005 року на другому курсі університету. За 10 років, 2015-го, у пари народилася донька Санта-Луна.