"Урок пройдено". Мішина зробила заяву після скандалу з розголошенням роботи ППО

Мішина: Якщо люди і країна допустилися думки, що я можу бути зрадником, то я відповідаю – це не так!
Фото: Kseniia Mishyna / Facebook
Українська акторка Ксенія Мішина в Instagram опублікувала пост, у якому попросила вибачення за незаконну публікацію роботи української ППО.

"За ці два дні було багато внутрішніх процесів і стадій проживання ситуації. Від відчуття тривоги й розгубленості до прийняття, осмислення й бажання говорити. Але урок пройдено", – заявила вона.

Мішина зазначила, що розуміє реакцію аудиторії, яка її критикувала. Водночас вона й далі наполягала, що знімала "тільки небо Києва".

"Але якщо люди і країна допустилися думки, що я можу бути зрадником, то я відповідаю – це не так! Єдине, що можу сказати: я живу тут, щодня медитую під українським небом, намагаюсь, як і всі, проживати великі стреси, допускаю помилки, але безмежно люблю свою країну і своїх людей. Уся моя діяльність для вас, і мені немає сенсу тримати оборону перед своїми. Тож за свої дії я прошу вибачення, бо жодних поганих мотивів у моїй голові не було й немає. І більше жодних ліхтариків у небі", – заявила вона.

Мішина додала, що не можна публікувати жодних фотографій роботи українських сил оборони, "навіть якщо там мало що видно або майже нічого не видно".

"Дякую нашій ППО", – написала вона.

Контекст:

Мішина під час повітряної тривоги в ніч проти 16 травня зняла на відео й виклала в мережу те, що відбувається за вікном її київської квартири.

17 травня Служба безпеки України викрила шістьох блогерів, які незаконно поширювали інформацію про роботу сил протиповітряної оборони під час масованої атаки Росії на Київ. Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі.