"Увімкни". Yaktak презентував новий трек, який заспівав разом із Vlada K. Відео

Текст пісні Yaktak і Vlada K – про те, що музика для артиста є способом комунікації, яка дає змогу поділитися думками, проблемами й почуттями
Фото надала команда артистів

Український співак Yaktak 16 серпня презентував нову пісню "Увімкни", яку записав дуетом з українською співачкою Vlada K. Відео опубліковано на YouTube-каналі артистки. 

"Текст пісні "Увімкни" – про те, що музика для артиста є способом комунікації, яка дозволяє поділитися думками, проблемами й почуттями. Вона говорить про те, як пісні можуть торкнутися душі, надихнути й навіть допомогти знайти втіху у важкі моменти. Музикант вкладає всі свої думки в біти й тексти своїх пісень, тому це своєрідний міст між артистом і його слухачами, який дозволяє відчути емоційний стан виконавців і знайти в ньому щось своє, близьке", – ідеться у пресрелізі. 

За словами співачки, музика для неї – це спосіб відкривати серце світу й ділитися найглибшими почуттями.

"Через кожну пісню я намагаюся передати те, що горить у моїй душі. Біль, щастя – у пісню можна вкласти все", – зазначила вона. 

Зі свого боку Yaktak додав, что "кожна пісня – це історія його душі".

"Я хочу, щоб люди відчували, що вони не самотні у своїх почуттях і переживаннях. Щоб поговорити зі мною, варто послухати мої пісні", – зізнався він.