В Аргентині загинув 31-річний екссоліст гурту One Direction Ліам Пейн

Пейн народився в серпні 1993 року
Фото: ЕРА

Ексучасник британсько-ірландського гурту One Direction, 31-річний співак Ліам Пейн розбився, впавши з балкона свого номера, розташованого на третьому поверсі в готелі Casa Sur Palermo в Буенос-Айресі (Аргентина). Про його смерть у ніч на 17 жовтня повідомив аргентинський канал новин TN.

Як зазначає таблоїд People, місцева поліція проводить розслідування обставин загибелі артиста, буде здійснено розтин.

Відомо, що Пейн упав у внутрішній двір готелю. Група рятувальників прибула до готелю й констатувала смерть чоловіка, якого пізніше впізнали як Пейна. Директор служби невідкладної медичної допомоги Альберто Кресченті повідомив, що травми музиканта під час падіння були настільки серйозними, що "не було можливості провести реанімацію".

BBC пише, що поліція прибула в готель після того, як їй надійшло повідомлення про "агресивного чоловіка, який міг перебувати під впливом наркотиків та алкоголю".

За кілька годин до загибелі, зазначають у публікації, Пейн опублікував у Snapchat пост.

"Тут, в Аргентині, чудовий день", – написав він.

Контекст:

Пейн народився в серпні 1993 року. Він двічі брав участь у британському телевізійному шоу X Factor 2008-го й 2010 року. 2010 року артист приєднався до групи One Direction, яка припинила своє існування 2016 року. З 2017 року Пейн розпочав сольну кар'єру. Його дебютний сольний сингл Strip That Down посів третє місце у британському чарті.

У Пейна залишився семирічний син Беар Грей від його колишньої дружини, солістки британської групи Girls Aloud Шеріл.