"В очах щастя". Віторган показав особисті кадри з коханою

Віторган: Близькість поглядів – це не близькість суджень і формулювань, не спільність інтересів, не однакове "подобається – не подобається", а близькість положення в системі координат
Фото: mvitorgan / Instagram

Російський актор Максим Віторган оприлюднив фото обіймів зі своєю дівчиною, акторкою Ніно Нінідзе.

Російський актор Максим Віторган на своїй сторінці в Instagram розмістив добірку знімків із коханою, акторкою Ніно Нінідзе. Вони зображені в обіймах одне одного.

"Рік тому написав ці слова (Facebook нагадав). Тоді було інше фото – із парку скульптур Вігеланда в Осло, де ми з [Ніно] гуляли. Але ці фото явно доречніші та предметніші. Важливо не тільки заспокоїтися, коли знайдеш своїх, але й не заспокоюватися, доки не знайдеш", – написав він.

Віторган зазначив, що точка зору – це не куди дивитися, а звідки.

"Близькість поглядів – це не близькість суджень і формулювань, не спільність інтересів, не однакове "подобається – не подобається", а близькість положення в системі координат, де горизонталь – це "добре – погано", а вертикаль "припустимо – неприпустимо". Тільки це визначає людину. Ну і здатність до покаяння", – написав Віторган.

"В очах щастя... Очі в щастя", – написала підписниця unison0707.

На початку березня 2019 го Віторган розлучився з телеведучою Ксенією Собчак. Від цього шлюбу у нього є дворічний син Платон. Від стосунків з акторкою Вікторією Верберг у нього є ще двоє дітей: 23-річна Поліна і 19-річний син Данило.