Вагітна дружина принца Гаррі у вбранні за $1,7 тис. говорила про бідність жінок і засвітила золотий годинник принцеси Діани

Дружина принца Гаррі Меган під час зйомки ролика продемонструвала золотий годинник, який колись належав принцесі Діані
Скріншот: archewell_hm / Instagram
Дружина британського принца Гаррі, який проживає у США, Меган приєдналася до учасників концерту Vax Live, присвяченого організації справедливого доступу до вакцинації проти коронавірусу, записавши своє звернення на відео. Ролик також опубліковано 9 травня на офіційній сторінці благодійного фонду герцога і герцогині Сассекських Archewell в Instagram.

Дружина принца Гаррі говорила про вплив пандемії коронавірусу на добробут жінок. За словами герцогині Сассекської Меган, 5,5 млн американок через пандемію втратили роботу, а 47 млн жінок у всьому світі опинилися на межі бідності.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

Для запису звернення дружина принца Гаррі обрала сукню від Carolina Herrera вартістю $1,7 тис. (приблизно 47 тис. грн), пише Daily Mail.

Образ герцогиня Сассекська доповнила золотим годинником від Cartier, який раніше належав матері принца Гаррі – принцесі Діані, а принц Гаррі подарував його дружині.

Також герцогиня Сассекська наділа на руку два золоті браслети від цього самого виробника. Загальна вартість прикрас, за інформацією видання, становить майже $10 тис. (276 тис. грн). Шию дружини принца Гаррі прикрасив ланцюжок вартістю $139 (3,8 тис. грн) від A we Inspired. Кулон на прикрасі відтворював знак феміністського руху.

Видання зазначає, що це перша офіційна поява дружини принца Гаррі на публіці після березневого скандального інтерв'ю пари американській журналістці Опрі Вінфрі.


Контекст:

Принц Гаррі одружився з американською актрисою Меган Маркл навесні 2018 року. 9 січня 2020 року вони заявили про намір скласти королівські повноваження.

Королівська родина повідомила, що підтримала бажання принца Гаррі та його дружини "розпочати нове життя".

Наразі принц Гаррі разом із дружиною і сином Арчі (2019) проживають у США.

14 лютого 2021 року подружжя через свого прессекретаря оголосило, що чекає на другу дитину. У них народиться донька.

У березні стало відомо, що принц Гаррі буде поєднувати керівну посаду в американській компанії BetterUp з обов'язками члена комісії, створеної Інститутом Аспена, а за місяць американське видавництво анонсувало публікацію дитячої книжки, написаної герцогинею Сассекською.

Принц Гаррі та його дружина спільно з Всесвітньою організацією охорони здоров'я є координаторами кампанії з обміну вакцинами.