Вагітна Гвоздьова після того, як залишила шоу "Танці з зірками", розповіла про самопочуття

Гвоздьова стане мамою вдруге в жовтні 2020 року
Фото: ilonagvozdeva / Instagram

Ексучасниця нового сезону проєкту "Танці з зірками" на "1+1", танцівниця Ілона Гвоздьова, яка в жовтні вдруге стане мамою, заявила, що продовжує займатися танцями і плаванням, щоб підтримувати свою фізичну форму.

Ексучасниця нового сезону шоу "Танці з зірками" на "1+1" хореографиня Ілона Гвоздьова, яка наразі на восьмому місяці вагітності, 8 вересня на своїй сторінці в Instagram заявила, що майбутнім мамам не варто припиняти займатися спортом, якщо раніше він був повноцінною частиною їхнього життя – достатньо знизити інтенсивність тренувань.

Гвоздьова зізналася, що, незважаючи на останній триместр вагітності, продовжує займатися плаванням і танцями.

"Цього цілком достатньо для підтримки своєї форми й тонусу", – пояснила вона.

Відповідаючи на коментарі підписниць, Гвоздьова розповіла, що під час вагітності не виключила з раціону каву та суші.

"Каву п'ю майже щодня, суші їм із вугром і авокадо, а сирого лосося не ризикую", – написала вона.

Гвоздьова одружена з Іваном Хомячуком. Пара виховує доньку Валерію (2015). Наприкінці травня Гвоздьова, коли була на 19-му тижні вагітності, повідомила, що чекає на другу дитину. За словами хореографині, вона завагітніла під час відпочинку в Домінікані.

Наприкінці липня Гвоздьова оприлюднила в мережі запис УЗД, повідомивши, що в них буде син, якого назвуть Домініком. За словами танцівниці, вона чекає на появу сина на світ 18 жовтня.

Наприкінці липня стало відомо, що Гвоздьова погодилася стати учасницею шоу "Танці з зірками" – вона виступала на паркеті в парі з ведучим Дмитром Танковичем.

Пара покинула проєкт після другого ефіру.