Вагітна Tarabarova влаштувала свято на честь своєї дитини, яка незабаром має народитися. Відео

Tarabarova: Якщо є можливість, обов'язково влаштуйте собі baby-shower або своїй вагітній подружці
Фото: tarabarova / Instagram

Вагітна вдруге українська співачка Tarabarova (Світлана Тарабарова) показала, як розважалася з подругами, і дала поради із планування baby-shower.

Вагітна вдруге українська співачка Tarabarova (Світлана Тарабарова) 11 серпня на своїй сторінці в Instagram показала, як відбувалося свято на честь її дитини, яка незабаром має народитися, – baby-shower.

"Хочу поділитися з вами цими емоціями і всім, хто при надії, сказати: "Якщо є можливість, обов'язково влаштуйте собі baby-shower, або своїй вагітній подружці. Тому що останні місяці при надії – це важко фізично, емоційно. Майже постійний дискомфорт у всьому плюс з'являється страх (пологи – це диво, але диво не для тих, хто боїться лікарів, голок і болю) і позитивні емоції – це те, що полегшує майбутній мамі життя. Відчуття любові. Це тепла зустріч із подружками (зазвичай на святі тільки дівчата), підтримка, сміх, подарунки, смачні солодощі та неймовірні фотки на все життя (які я вам ще покажу)", – написала вона.

Співачка порадила для свята придумати дрес-код для подруг, щоб бути на одній хвилі, і скласти список бажаних подарунків. Вона зазначила, що на її baby-shower був дрес-код "квіткова сукня". Також порадила придумати конкурси. І розповіла про тих, хто був на її святі: співачка з подругами на швидкість і якість надягала підгузники на іграшки, соски – на паличку без допомоги рук і вибирала ім'я для дитини.

Tarabarova (Світлана Тарабарова) одружена з режисером Олексієм Бондарем. Весілля пара зіграла восени 2016 року, а у вересні 2018 року в них народився син Іван. Про другу вагітність співачка повідомила 19 травня. 11 серпня вона розсекретила стать дитини: має народитися дівчинка.