Весілля 2020. Хто зі знаменитостей створив сім'ю цього року

2020 року знаменитості не побоялися створити сім'ї
Фото: depositphotos.com
Усупереч пандемії коронавірусу і забобонам, пов'язаним із високосним роком, багато зіркових пар не побоялося стати 2020 року чоловіком і дружиною. Водночас більшість церемоній провели без розголосу і великої кількості гостей.

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у плани закоханих зіркових пар. Американська акторка Дженніфер Лопес зі своїм нареченим – бейсболістом Алексом Родрігесом двічі 2020 року переносили весілля. Американська співачка Кеті Перрі, на той момент на ранньому терміні вагітності, і її обранець – актор Орландо Блум також не ризикнули проводити весільну вечірку.

Видання "ГОРДОН" пропонує згадати, які українські та закордонні знаменитості не побоялися пандемії та забобонів, пов'язаних із високосним роком, і створили сім'ї 2020 року.

На початку січня володарка титулу "Міс Україна 2004", психологиня і телеведуча Леся Матвєєва вийшла заміж за ресторатора Валерія Созановського.  

17 березня стало відомо про таємне весілля української співачки MamaRika і актора Сергія Середи. Церемонію реєстрації шлюбу провели на безлюдному острові Панган (Таїланд) у присутності місцевого жителя, який провів таїнство обміну обітницями.

У травні 2020 року стало відомо, що російський музикант Андрій Макаревич одружився вчетверте. Його обраницею стала 36-річна ізраїльська бізнесвумен Ейнат Кляйн. За словами Макаревича, вони познайомилися завдяки його наміру відвідати Ефіопію. Музиканту Кляйн порекомендували як найкращого екскурсовода по цій країні.

15 травня, у День сім'ї, одружився учасник першого українськомовного гумористичного шоу "Вар'яти" Володимир Жогло. Він зареєстрував шлюб зі своєю обраницею Іриною без урочистої церемонії.

20 травня втратив холостяцький статус герой українського шоу "Холостяк 9" Микита Добринін – він одружився з переможницею проєкту, 21-річною Дарією Квітковою. Урочиста церемонія відбулася в серпні на березі Дніпра.

7 червня вийшла заміж племінниця української співачки Софії Ротару артистка Sonya Kay. Її чоловіком став хокеїст Олег Петров, уродженець Новосибірська (Росія).

10 червня стало відомо, що український співак Віктор Павлік одружився зі своєю молодою помічницею Катериною Репяховою – пара зареєструвала шлюб 29 травня, але повідомила про це за півтора тижня.

7 червня вийшла заміж українська модель Юлія Сидоренко. Її обранцем став грузинський легіонер "Шахтаря" Давид Хочолава.

17 липня відбулася таємна церемонія одруження британської принцеси Беатріс – вона вийшла заміж за мультимільйонера Едоардо Мапеллі-Моцці. Раніше пара кілька разів переносила дату весільної церемонії. За три дні після весілля Букінгемський палац опублікував офіційні знімки, зроблені під час церемонії.

30 липня 59-річний американський актор Шон Пенн одружився із 28-річною австралійською акторкою Лейлою Джордж. За словами актора, весілля відбулося у стилі COVID-19. Молода дружина Пенна на рік молодша за його доньку Ділан від його другого шлюбу з акторкою Робін Райн. Водночас тесть Пенна старший за нього на один рік.

На початку серпня стало відомо, що 24-річний український футболіст, гравець англійського клубу "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко одружився з українською футбольною журналісткою Владою Седан. Наречений приїхав на церемонію у кремовому светрі і штанах, наречена обрала для святкування пуловер молочного кольору і джинси.

Цього самого місяця чоловіком і дружиною стали екслідер гурту "Грибы", фронтмен проєкту Youra Юрій Бардаш і українська модель Єлизавета Коцюба. Наприкінці грудня в пари народилася донька Сара.

19 вересня весільні фото опублікувала українська співачка Анна Сєдокова, яка проживає в Росії. Її третім чоловіком став латвійський баскетболіст Яніс Тімма.

19 вересня 38-річна російська модель Наталія Водянова стала дружиною французького бізнесмена Антуана Арно. Офіційна церемонія реєстрації шлюбу Водянової і Арно відбулася в мерії Парижа (Франція).

90-річний український хореограф і суддя проєкту "Танці з зірками" на "1+1" Григорій Чапкіс, який наразі в лікарні із двобічною пневмонією, 20 вересня в ефірі шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1" заявив, що 2020 року змінив статус холостяка, одружившись із 39-річною власницею мережі магазинів ювелірних прикрас Мілою.

10 жовтня одружився син української ведучої Оксани Марченко від її першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем Богдан Марченко.

15 жовтня відбулося весілля українського ведучого Володимира Остапчука. Його дружиною стала нотаріуска Христина Горняк. Для ведучого це другий шлюб, а для його дружини – перший. Під час святкування весілля наречена змінила три вбрання.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

29 жовтня стало відомо, що американська акторка Скарлетт Йоганссон утретє вийшла заміж. Її чоловіком став шоумен Колін Жост. На весільну церемонію запросили тільки найближчих людей.

20 грудня 25-річна російська акторка Єлизавета Арзамасова стала дружиною 47-річного російського фігуриста Іллі Авербуха. Для весільної церемонії наречена обрала світло-блакитну сукню з відкритими плечима, а наречений був у світлих штанах, чорному піджаку, вдягненому на білу футболку.

Для Арзамасової це перший шлюб. Вона стала другою дружиною Авербуха.