"Ви, сука, навіть не уявляєте". Бєдняков публічно відповів на закиди, що "кинув дружину з двома дітьми"

Бєдняков: Бийте мене. Головне, не чіпайте родини
Фото: biedniakov / Instagram

Український ведучий Андрій Бєдняков 25 жовтня в Instagram Stories повідомив, що після новини про розставання зі своєю дружиною, українською актрисою Настею Короткою йому надійшло дуже багато повідомлень із порадами й повчаннями.

"Якщо ви думаєте, що це просто милий текст у пості, то ви помиляєтеся. Ви не уявляєте, як мені боляче. Ви, сука, навіть не уявляєте, – написав він. – Обожнюю думку професіоналів, які вирішили залізти й дати свою оцінку. "Кинув [дружину] з двома дітьми". Ок, бийте мене, головне, не чіпайте родини. За них – відірву голову. А я витримаю".

Бєдняков підкреслив, що вони з дружиною завжди говорили правду про свою сім'ю й не були в тусовці "рожевих" блогерів з "ідеальним світом і життям".

Фото: biedniakov / Instagram

Дружина Бєднякова поки не коментувала його заяви про розставання. Причин цього рішення Бєдняков не називає.

Контекст:

Бєдняков і Коротка – колеги за проєктом "Орел і решка". Вони одружилися в серпні 2014 року в Києві. У листопаді 2015-го в пари народилася донька.

Після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Коротка з дочкою виїхали у США. Про те, що в них незабаром народиться син, Коротка повідомила на початку вересня 2022 року.