"Ви така гарна". 55-річна Сумська засвітила груди у глибокому декольте

Підписники заходили на сторінку Сумської не лише заради конкурсу, а щоб написати під фото комплімент

Фото: оlgasumska / Instagram

Українська акторка Ольга Сумська 15 листопада оприлюднила в Instagram серію фото, зроблених під час літнього відпочинку на морі. На першому знімку-селфі вона в чорному купальнику продемонструвала декольте, на другому показала, як її накрила хвиля, а на третьому позувала з чоловіком – актором Віталієм Борисюком.

Свою публікацію 55-річна Сумська присвятила іменному конкурсу, але деякі підписники заходили на її сторінку, щоб написати в коментарі комплімент.

"Ольго, ви така гарна", – зазначив oleksandrtovstenko9.

"Класно, красунечка", – залишив свій комент anatoliumorosow.

Контекст:

Сумська народилася 22 серпня 1966 року у Львові. Закінчила Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Вона дебютувала на екрані 1983 року у фільмі "Вечори на хуторі поблизу Диканьки". Велику популярність акторці принесла головна роль телесеріалі "Роксолана" (1996–2003).

Акторка заміжня за актором Віталієм Борисюком. Вони одружилися 1996 року. Пара має доньку Ганну (2002). Борисюк – другий чоловік Сумської. Із першим чоловіком, актором Євгеном Паперним, весілля з яким відбулося 1987 року, вона прожила п'ять років. Від цих стосунків акторка має доньку Антоніну Паперну (1990).

У травні 2021 року, із нагоди срібного весілля, Сумська та Борисюк повторно одружилися. Вони мешкають разом 30 років, але розписалися 25 років тому.