Відомий американський репер виклав у мережу фото та відео з дня народження ДіКапріо

Snoop Dogg: Із днем народження, Лео

Фото: snoopdogg / Instagram
Американський репер Snoop Dogg 13 жовтня розмістив в Instagram спільне фото з американським актором Леонардо ДіКапріо, якому 11 листопада виповнилося 47 років. Фотографію зробили на вечірці на честь дня народження артиста.

На знімку знаменитості позують, обійнявшись один з одним на тлі інших гостей. Репер обрав для заходу на честь актора синій костюм вільного крою, доповнивши образ капелюхом. Іменинник на святкуванні свого дня народження також був у капелюсі, а його вбрання складалося із чорних футболки та штанів.

"Із днем народження, Лео", – підписав фото репер.

Snoop Dogg також показав фрагмент вечірки – на оприлюдненому ролику його знято під час танцю в компанії однієї з гостей ДіКапріо.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від snoopdogg (@snoopdogg)

Нью-йоркське видання про музику HotNewHipHop зазначає, що вечірка відбулася в маєтку, розташованому в Беверлі-Гіллз (Каліфорнія). Серед гостей ДіКапріо, зокрема, були його кохана модель Каміла Морроне, актор Роберт Паттінсон, співачка Бейонсе із чоловіком, засновник Amazon Джефф Безос із супутницею.

Контекст:

Леонардо ДіКапріо почав зніматися у фільмах із 16 років. Він володар премій "Оскар", BAFTA, "Золотий глобус", а також лауреат Берлінського кінофестивалю "Срібний ведмідь" у категорії "Найкращий актор".

Про роман ДіКапріо та Морроне стало відомо в січні 2019 року після того, як актора помітила з коханою в гостях у його батьків.

Улітку 2020 року пару бачили під час романтичної прогулянки вулицями Малібу. ДіКапріо та Морроне не афішують своїх стосунків на публіці та в соціальних мережах.