Відомий співак розповів, чому Ані Лорак зрадила Україну

Ані Лорак проживає в Росії
Фото: anilorak / Instagram

Український музикант, лідер гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін, який перебуває у складі ЗСУ, в інтерв'ю YouTube-проєкту ТСН "Наодинці" заявив, що українська співачка Ані Лорак, котра проживає в країні-агресорі РФ, усе життя мріяла переїхати туди.

"Я б на місці Ані Лорак так і вчинив би. Вона все життя про це мріяла, її мрія збулася. Видно, для неї це була велика мрія, яка переважила всі родинні стосунки й усі громадські обов'язки", – заявив він.

За словами Кувалдіна, Ані Лорак, імовірно, думає, що її мрія "збулася криво".

"Я радий за музикантів, акторів і публічних діячів, які приєдналися до війська, а на решту не хочу витрачати навіть сили своєї думки. Усе стане на свої місця рано чи пізно", – зазначив музикант.

Контекст:

Ані Лорак із 2014 року живе й виступає у РФ. 2 березня 2022 року вона заявила, що "в Україні триває вбивча й руйнівна війна", і закликала її зупинити. Співачка не вказала, кому конкретно адресовано її заклик, а також те, що країна-агресор РФ напала на Україну.

19 жовтня 2022 року президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо артистів, котрі підтримали політику російського лідера Володимира Путіна. У санкційному списку опинилася й Ані Лорак. У березні 2024 року пропагандистські росЗМІ повідомили, що співачка подала документи на набуття громадянства країни-агресора РФ.