"Вихід є!" Мозгова показала новий малюнок своєї доньки

Соломія – молодша донька Мозгової
Фото: Олена Мозгова / Facebook

Українська продюсерка Олена Мозгова 11 липня у Facebook опублікувала фото своєї дев'ятирічної доньки Соломії.

"Чи є вихід? Вихід є! Соля сьогодні сказала: "Ма, якщо я можу допомогти малюнком, я це зроблю!" І вона це зробила! І цей маяк – це не тільки світло, яке веде назовні, це те, що горить усередині, не дивлячись на весь капець, що відбувається довкола… Я знаю, що всім вам тяжко, і мені, повірте, нелегко... Але… Ну правда, що наші з вами труднощі в порівнянні з тим, як там в окопах нашим захисникам?" – написала Мозгова.

Вона додала, що опублікувала цей пост для того, щоб її читачам "стало світліше".

Фото: Олена Мозгова / Facebook

Контекст:

Соломія (2015) – єдина спільна дитина Мозгової та її чоловіка, українського співака David Axelrod. У Мозгової також є донька Євгенія – від співака Олександра Пономарьова і донька Зоя – від першого шлюбу.

David Axelrod і Мозгова познайомилися у грудні 2005 року. За словами Мозгової, після знайомства вони кілька разів розходилися та сходилися, а в січні 2015 року стали чоловіком і дружиною. У лютому 2015-го в пари народилася донька.

Соломія виявляє художні здібності з трьох років. Мозгова перенесла малюнок своєї доньки на футболки. Їх можна було отримати, зробивши донат на користь ЗСУ.