Виконавцю хіта "Гуси" подарували партію кросівок. Wellboy розповів, що буде з ними робити

Wellboy: З "Таблєточками" договорився, буду отчислять із продаж процентік на благодійність
Фото надала команда Wellboy
Український співак Wellboy отримав від одеського мецената, імені якого не називають, партію кросівок у подарунок. Про це "ГОРДОН" повідомила команда артиста.

"Друзі, це дуже приємно! Дуже дивний рік: "Гуси" летять і приносять нові виконання бажань у моє життя. Я хочу, щоб у кожного, хто робить від душі та від щирого серця, сталося диво. Не здавайтеся і летіть до мрії, вірте в дива, вони є! Завдяки цьому несподіваному подарунку я зможу зібрати гроші на новий кліп та запустити естафету добрих справ напередодні новорічних свят", – відреагував на презент Wellboy.

На своїй сторінці в Instagram співак повідомив, що частину коштів від реалізації взуття він переведе до благодійного фонду "Таблеточки".

"Кроссовочки в продажє. Шо вам, як вообще? Соберем мені бабки на новий кліп? З "Таблєточками" договорився, буду отчислять із продаж процентік на благодійність", – написав артист.

Контекст:

Wellboy (Антон Вельбой) народився в селі Грунь Сумської області. Він став відомим після участі в шоу "Х-фактор" на СТБ, у фіналі якого поділив третє місце зі співачкою Марією Стопник.

25 червня 2021 року співак презентував кліп на пісню "Гуси", яка зробила його знаменитим. Ролик є першим результатом співпраці Wellboy із продюсером, екслідером гурту "Грибы", фронтменом проєкту Youra Юрієм Бардашем.