"Він замалий для твоїх цицьок". Ірина Шейк показала груди, які вивалилися з бюстгальтера

Пост Ірини Шейк у бюстгальтері-сіточці набрав майже 330 тис. лайків
Фото: irinashayk / Instagram

Російська модель Ірина Шейк 11 листопада опублікувала в Instagram серію знімків, на яких показує різні моменти свого життя за минулий рік. На першому фото вона позує у бюстгальтері у вигляді сітки зі стразів.

Замість підпису до фото 35-річна модель залишила значок "фотоапарат".

На інших знімках Шейк показала свій портрет у кольоровому та чорно-білому варіантах, прогулянку верхи на коні пляжем, вихід у вечірній сукні, примірювання вбрання для балу Інституту костюма Met Gala у Нью-Йорку у 2021 році та показ тижня моди у Парижі.

Найактивніше підписники реагували у коментарях на перше фото.

"Бюстгальтер надто малий",  зазначила carrella411.

"Всі хлопчики збільшили першу картинку",  написав amirhossein.0434.

"Він замалий для твоїх цицьок",  залишив свій коментар про бра фоловер dream.6430.

Контекст:

Ірина Шейк народилася 1986 року в Єманжелінську Челябінської області. У батька моделі башкирське коріння, він був шахтарем, рано помер від хвороби легенів. Мати Ірини – росіянка. Вона працювала викладачкою музики.

Шейк була обличчям брендів Armani Exchange, Guess, Intimissimi, Beach Bunny, Lacoste, La Perla, Givenchy & Givenchy Jeans, Replay, Blumarine, Versace.

Із 2010-го до 2015 року Шейк була дівчиною футболіста Кріштіану Роналду. У квітні 2015 року стало відомо про роман моделі з актором Бредлі Купером. У березні 2017-го у пари народилася донька Лея де Сьєн Шейк Купер. У червні 2019 року з'явилася інформація, що Шейк та Купер розійшлися.