"Він нетиповий, але, мабуть, тому що в нього такі батьки". Кім розповів про п'ятирічного сина і зізнався, хто головний у їхній сім'ї

Кім разом із дружиною Юлією виховує трьох дітей
Фото: kimkimvitalii / Instagram
Голова Миколаївської обласної державної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі українського каналу "Дом" зізнався, що його п'ятирічний син Руслан своєю поведінкою претендує на те, щоб посісти в ієрархії їхньої сім'ї друге місце після нього.

Відповідаючи на запитання, хто є главою його сім'ї, Кім заявив, що він.

"Далі важко сказати. Далі дружина, потім інші. Хоча він [син] претендує, бореться за місце другого – хто буде після мене – з котом Марчиком", – розповів Кім.

Описуючи характер сина, Кім наголосив, що той займає активну позицію у закладі, де навчається.

"Він нетиповий, але, напевно, тому що в нього такі батьки. У школі, куди він ходить, він займає активну позицію через нестандартне мислення. Це важко пояснити",  зазначив Кім.

Контекст:

У 2019 році Кім під час президентських і парламентських виборів працював у миколаївському обласному виборчому штабі партії "Слуга народу", у 2020 році на місцевих виборах керував виборчим штабом і балотувався у депутати Миколаївської міської ради. До цього займався бізнесом.

Із листопада 2020 року Кім очолює Миколаївську облдержадміністрацію. У березні 2022 року його нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Кім разом із дружиною Юлією виховує трьох дітей.