"Він робить свою чоловічу роботу. Він на війні". Роговцева показала онука, який захищає Україну від російських окупантів

Роговцева: Я плачу сьогодні, бо не можу обійняти свого хлопчика
Фото: Ада Роговцева / Facebook
Українська актриса Ада Роговцева 26 серпня опублікувала у Facebook чорно-біле фото, на якому її знято разом зі своїм онуком Олексієм Ткаченком. Вона присвятила публікацію його 31-річчю, наголосивши, що онук зараз захищає Україну від російських окупантів.

"Він моя радість і моя гордість! Він неймовірно талановитий у всьому. Уміє і продовжує вчитися любити. І він – не поруч. Він робить свою чоловічу роботу. Він на війні. І мені страшно. І я плачу сьогодні, бо не можу обійняти свого золотого хлопчика, свого дорослого онука у його день народження, – написала акторка. – Але він там, де має бути! Господи, спаси і сохрани! Перемоги, мій Олексію! Сил, хисту, Божої допомоги і захисту".

Контекст:

Роговцева народилася 16 липня 1937 року. Вона народна артистка України, лауреатка Національної премії імені Тараса Шевченка, герой України.

Роговцева була заміжня за українським актором Костянтином Степанковим. 2002 року вона овдовіла.

У шлюбі у пари народилося двоє дітей: син Костянтин (1962) і дочка Катерина (1971). Син актриси помер 2012 року після тривалої хвороби. У нього залишилася дочка Дарина.

Олексій Ткаченко (1991) – син Катерини Степанкової. У неї також є молодший син Матвій (2011).