"Утілював усі мої мрії". Ексучасниця "НеАнгелів" Віка прокоментували чутки про роман із Нікітіним

Віка: Юрій Нікітін – дуже гарна людина. Він мужній
Фото: vikanablack / Instagram
Колишня учасниця українського гурту "НеАнгели" Віка, яка зараз будує сольну кар'єру як співачка Viktoria, прокоментувала озвучені в ефірі передачі "Неймовірна правда про зірок" чутки про те, що свого часу зруйнувала шлюб продюсера гурту Юрія Нікітіна. Програма за участю співачки вийшла в ефірі 28 червня на каналі СТБ.

"Люди довгий час пліткували, що саме Вікторія зруйнувала сім'ю Юрія Нікітіна", – заявили автори передачі, після чого було зроблено коментар артистки.

"Я за те, щоб чоловік домагався. Щоб відбивати когось і руйнувати – ні, це не про мене. Юрій Нікітін – дуже гарна людина. Він мужній. Він утілював усі мої мрії. У таку людину гріх не закохатися. Але так, щоб без тями – ні, звісно, ні", – підсумувала співачка.

Контекст:

Гурт "НеАнгели" заснував продюсер Юрій Нікітін 2006 року. Його солістами стали Камінська та Віка (справжнє ім'я – Катерина Смеюха). Одними з найвідоміших композицій гурту є пісні "Юра, прости", "Ты из тех самых", "Роман".

4 березня 2021 року Камінська повідомила про припинення діяльності гурту. Коментуючи її заяву, Нікітін зазначив, що гурт "НеАнгели" більше не даватиме концертів, але продовжить виступи на закритих заходах, водночас учасниці гурту самостійно будуватимуть сольні кар'єри.

Після розпаду гурту Камінська першою дебютувала як сольна співачка – у березні вона презентувала пісню "911" під сценічним псевдонімом Slava Kaminska. Віка оголосила про старт сольної кар'єри 19 травня.

Віка не заміжня. Особистого життя співачка не афішує.

Нікітін удруге одружений із ведучою, співачкою і блогеркою Ольгою Горбачовою. У червні 2016 року Горбачова і Нікітін повторно оформили стосунки. Перший їхній шлюб тривав із 2007-го до 2009 року. У пари є дві доньки: Поліна (2006) і Серафима (2014).

Навесні 2020 року Горбачова зізналася, що на сьомому році їхніх стосунків у Нікітіна почався роман. Імені суперниці Горбачова не називала. Співачка зізналася, що їй потрібні були роки, щоб пробачити чоловіку.