"Випила – поводься нормально. Соромно за тебе", "Стид і сором!". Волочкова поскандалила в літаку й показала непристойний жест

Волочкова вплуталася в суперечку з бортпровідником
Фото: volochkova_art / Instagram
45-річна російська балерина Анастасія Волочкова 19 січня в Instagram опублікувала ролик, знятий на борту літака.

"Провокація", – написала вона.

Балерина зображена, сидячи на підлозі поруч із хлопчиком. Бортпровідник, який підійшов до неї, наполегливо просив балерину надіти маску. Вона покрутила йому біля скроні і звернула увагу, що багато пасажирів сидять без масок. Волочкова показала своє обличчя в масці, спущеній із носа, але поправила її.

У суперечці з балериною бортпровідник заявив, що має відеодоказ відсутності маски на обличчі Волочкової.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анастасія Волочкова (@volochkova_art)

"Стид і сором! Скрізь показала себе", – зазначила nasiba_1017.

"Сидить на аварійному місці. Думаю, річ не тільки в масці. Там, де сидіти не треба. Поводиться як дев'ятикласниця, мовляв, дивіться, я все знаю, качаю права, я доросла. Упевнена, бортпровідники не підійшли б, якби порушень не було. Випила – поводься нормально. Соромно за тебе, Волочкова", – зізналася thunder2.0_0.

Контекст:

Волочкова, імовірно, поверталася літаком із Мальдів, де відпочивала зі своїм новим коханим, банщиком Сергієм. Вони познайомилися на програмі "Давай поженимся" ("Первый канал"), куди балерина прийшла як сваха своєї подруги, але сама пішла з нареченим.

У січні 2021 року Волочкова розійшлася з попереднім співмешканцем, імені якого балерина не називала. Наступного коханого балерини звали Олег, після цього був Володимир.

Раніше Волочкова була заміжня за бізнесменом Ігорем Вдовіним. Пара зіграла весілля 7 липня 2007 року, 2008-го розлучилася. Від Вдовіна балерина має доньку Аріадну. Вона народилася до шлюбу, 2005 року.

Волочкова заслужена артистка РФ (2002). Кар'єру балерини розпочинала в Маріїнському театрі 1994 року, потім з 1998-го до 2003 року працювала в Большому театрі, звідки її звільнили.

Виключення Волочкової з Большого театру стало причиною судового позову, який триває досі. Балерина заявляла, що бізнесмен Сулейман Керімов сприяв її звільненню через помсту за припинення романтичних стосунків. Причиною звільнення Волочкової з Большого театру стали нібито невідповідність вимогам фізичної форми балерини та неможливість дібрати їй партнера.